Stagiaires en Young Graduates

Solliciteer nu

Stagiaires en Young Graduates

Nog volop in de schoolbanken of klaar om jouw eerste uitdaging aan te gaan? Wil jij als Stagiair of Young Graduate jouw skills verder ontdekken en ontwikkelen? Bij TCC zijn we op zoek naar ambitieuze talenten voor onze technische functies!

Maastricht - Tilburg

Stage bij TCC

Alle theorie die je in de schoolbank leert doet het verlangen naar de praktijk groeien. De groei van de IT- sector is vanwege innovatieve trends en technologieën met geen ander te vergelijken. Samen met jou zetten wij onze schouders onder jouw toekomst. Je bent vastberaden en bent helemaal klaar om van de opgedane theorie praktijk te maken. Bij ons mag je jezelf zijn en krijg je de ruimte om jouw talent maximaal te ontwikkelen. 

Starten bij TCC

Vers van de schoolbanken en helemaal klaar voor jouw avontuur in de bedrijfswereld? Wij ontvangen jou met open armen. Bij TCC krijg je de kans om jouw eerste professionele stappen in de IT wereld te zetten en te groeien zonder limieten. Wat vragen we van jou? Een grote portie motivatie en verantwoordelijkheidsgevoel, maar vooral veel passie en liefde voor jouw werk. Hoe jouw carrière bij TCC zich ontwikkelt? Zeg jij het maar! Jij kiest samen met ons welke richting het beste aansluit bij jouw ambities en kwaliteiten.

Wij bieden jou een hecht en gedreven team van collega’s. Collega’s die voor elkaar klaar staan en elkaar écht helpen. Een team dat hard werkt, maar zeker ook successen viert.

Wij zijn op zoek naar de volgende Stagiaires en Young Graduates: 
 • Programmeurs voor ons kassasysteem (bij ons bedrijf DigiAccess in Tilburg) met beginnende kennis van:
    • C# .NET Core
    • Azure
    • Xamarin (pre)
 • Support Engineers (Maastricht)
 • Project Engineers (Maastricht en Tilburg)
 • Digital, Content & Marketing Officer (Maastricht en Tilburg)

Enthousiast?

Graag maken wij kennis met jou om jouw ambities te leren kennen. Aarzel niet om te solliciteren!

Voor aanvullende vragen of informatie over TCC of deze vacature kun je vrijblijvend terecht bij Evy Ackermans via +31 (0)6 15 23 43 25 of evy.ackermans@tcc.eu.