Senior System Engineer

Solliciteer nu

Senior System Engineer

Ben jij de Senior System Engineer die systemen zonder enige moeite kan doorgronden en met enkele muisklikken de oplossing vindt? Heb je een passie voor IT en ben je bereid samen met je team klanttevredenheid na te streven? Toe aan een volgende stap in je carrière? Dan ben jij geschikt als onze nieuwe Senior System Engineer!

Als aanvulling op ons hechte team van System Engineers zijn wij, TCC, op zoek naar een Senior System Engineer die de IT omgevingen van onze klanten beheert. Vanuit onze vestingen in Maastricht, Tilburg en Venray helpen wij onze klanten met het toepassen van innovatieve oplossingen. Dit doen we op geheel eigen wijze waarbij klantbeleving en het creëren van een hecht team van collega’s voorop staat. Ben jij klaar om als Senior System Engineer een belangrijke rol te spelen bij de verdere professionalisering van onze snel groeiende organisatie?

36u/40u · Full-time · Maastricht, Tilburg en/of Venray

Jouw dag bij TCC

Als Senior System Engineer weet je als geen ander om te gaan met diverse monitoring en controle werkzaamheden. Het beheer van klantomgevingen ligt helemaal in jouw straatje. Daarnaast onderzoek jij ook de behoeften van de klant, om deze zo optimaal mogelijk te kunnen invullen.

Een werkdag als Senior System Engineer is erg omvangrijk. Je bent veel op pad en moet dus goed zelfstandig kunnen werken. Je bent accuraat, hebt oog voor detail en levert kwalitatief hoogstaand werk. Je houdt je hoofd koel in een dynamische omgeving en hebt klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.

Ten slotte werk je vanaf dag 1 samen met een enthousiast team van System Engineers. Jij zorgt er met hen voor dat ons hele IT-landschap functioneel, veilig en te allen tijde beschikbaar is.

Waarom het TCC team aanvullen?

Omdat wij specialist zijn in diverse branches, zoals logistieke dienstverlening en zorg, kunnen wij jou altijd een uitdagend pakket klanten bieden. Onze klanten staan open voor innovatieve oplossingen en dat betekent dat jij actief betrokken bent bij het leren beheersen van deze nieuwste technologieën. De ontwikkeling van onze klanten levert een belangrijke bijdrage aan jouw ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij jou een hecht en gedreven team van collega’s. Collega’s die voor elkaar klaar staan en elkaar écht helpen. Een team dat hard werkt, maar zeker ook successen viert.

Jouw gedrevenheid en inzet belonen we graag met:

• Een welverdiend loon;

• Een auto, telefoon en laptop van de zaak;

• Een ruim opleidingsbudget waardoor jij onbegrensd kunt groeien;

• Een feestelijke en leuke onboarding;

• 27 verlofdagen;

• Dagelijks verzorgde gratis lunch;

• (Online) gaming events;

• Leuke (gezins)uitjes;

• Elke vrijdag borrel!

'' Jouw relevante ervaring is belangrijker dan je certificeringen, maar de juiste certificering opent vaak ook deuren. Wij bieden jou een structurele fulltime functie met veel eigen verantwoordelijkheid bij een gezond, informeel en ambitieus bedrijf.''

Dit breng je mee

Je hebt een proactieve houding, denkt in oplossingen en bent communicatief vaardig. Elke opdracht verschilt en je zult jezelf uitdagen, maar vooral ook heel veel bijleren! Je bent ambitieus en je wilt je kennis graag verbreden. Daarnaast heb jij hiervoor al ervaring opgedaan als System Engineer, dus ken je de kneepjes van het vak!

Als Senior System Engineer zet je niet enkel de klant voorop, maar ook jouw persoonlijke groei. Je steekt continu energie in jouw eigen persoonlijke ontwikkeling en blijft op de hoogte van vakinhoudelijke ontwikkelingen. Daarnaast heb je:

• Een paar jaren ervaring in een soortgelijke functie;

• Ervaring met Citrix, Ivanti (RES), Windows server 2012-2016-2019, VMWare, Office 365 en Veeam;

• Ervaring met Linux, SQL en Disaster Recovery is een pré;

• Kennis van ITIL;

• Affiniteit met Azure en security oplossingen zoals MS Defender.

Enthousiast?

Graag maken wij kennis met jou om jouw ambities te leren kennen en deze vacature als Senior System Engineer passend te maken. Aarzel niet om te solliciteren!

Voor aanvullende vragen of informatie over TCC of deze vacature kun je vrijblijvend terecht bij Evy Ackermans via +31 (0)6 15234325 of evy.ackermans@tcc.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.