Microsoft 365 Consultant

Solliciteer nu

Microsoft 365 Consultant

Ben jij de Microsoft 365 Consultant bij wie het hart sneller gaat slaan van het implementeren, ontwerpen en onderhouden van werkplekomgevingen o.b.v. Microsoft 365? Help jij onze klanten om hun werkplek optimaal in te richten? Dan ben jij geschikt als onze nieuwe Microsoft 365 Consultant!

Als aanvulling op ons hechte team van consultants zijn wij, TCC, op zoek naar een ervaren Microsoft 365 Consultant die helemaal klaar is om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

36u / 40u · Maastricht en/of Tilburg

Jouw dag bij TCC

Tijdens jouw werkdag als Microsoft 365 Consultant fungeer jij als aanspreekpunt voor je collega’s binnen het projectenteam. Daarnaast ben je nauw betrokken bij de projectuitvoering en het beheer van onze klanten. Geen uitdaging is voor jou te groot en door complexe en verschillende projecten kun jij jezelf optimaal blijven ontwikkelen.

Als Microsoft 365 Consultant breng je op een innovatieve manier gepersonaliseerde cloud omgevingen in kaart, naar wens en behoefte van onze klanten. Als Microsoft 365 Consultant begeleidt je projecten van aanbieding tot inventarisatie en van implementatie tot acceptatie.

Ten slotte giet jij complexe technologie in een commercieel jasje en presenteer je deze moeiteloos aan (potentiële) klanten.

Waarom het TCC team aanvullen?

Omdat wij specialist zijn in diverse branches, zoals logistieke dienstverlening en zorg, kunnen wij jou altijd een uitdagend pakket klanten bieden. Onze klanten staan open voor innovatieve oplossingen en dat betekent dat jij actief betrokken bent bij het leren beheersen van deze nieuwste technologieën. De ontwikkeling van onze klanten levert een belangrijke bijdrage aan jouw ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij jou een hecht en gedreven team van collega’s. Collega’s die voor elkaar klaar staan en elkaar écht helpen. Een team dat hard werkt, maar zeker ook successen viert.

Jouw gedrevenheid en inzet belonen we graag met:

 • Een welverdiend loon;
 • Een auto, telefoon en laptop van de zaak;
 • Een ruim opleidingsbudget waardoor jij onbegrensd kunt groeien;
 • Een feestelijke en leuke onboarding;
 • 27 verlofdagen;
 • Dagelijks verzorgde gratis lunch;
 • (Online) gaming events;
 • Leuke (gezins)uitjes;
 • Elke vrijdag borrel!

'' Jouw relevante ervaring is belangrijker dan je certificeringen, maar de juiste certificering opent vaak ook deuren. Wij bieden jou een structurele fulltime functie met veel eigen verantwoordelijkheid bij een gezond, informeel en ambitieus bedrijf.''

Dit breng je mee

Je gedrevenheid en passie voor de IT wereld. Door dit te combineren met jouw pragmatische diagnoses en scherpe adviezen eindigt het voor jou en ons team in een succesverhaal. Als Microsoft 365 Consultant ben je een overtuigende gesprekspartner met een sterk analytisch vermogen. Uiteraard ligt all things Microsoft helemaal in jouw straatje.

Als Microsoft 365 Consultant zet je niet enkel de klant voorop, maar ook jouw persoonlijke groei. Je steekt continu energie in jouw eigen persoonlijke ontwikkeling en blijft op de hoogte van vakinhoudelijke ontwikkelingen. Daarnaast heb je:

 • Werkervaring in een rol die Business en IT evenwichtig combineert;
 • Kennis van werkplek oplossingen van Microsoft en wellicht ook nog van Citrix;
 • Recente Microsoft Certificering, bijv. MS-100/101 of bereid deze op korte termijn te behalen;
 • Kennis van ITIL;
 • Een ondernemende mindset en een hoofd boordevol innovatieve ideeën;
 • Een rijbewijs B op zak.

Enthousiast?

Graag maken wij kennis met jou om jouw ambities te leren kennen en deze vacature als Microsoft 365 Consultant passend te maken. Aarzel niet om te solliciteren!

Voor aanvullende vragen of informatie over TCC of deze vacature kun je vrijblijvend terecht bij Remco van Gurp via +31 (0)13 536 2060 of remco.vangurp@tcc.eu.