Exact Consultant Logistics

Solliciteer nu

Exact Consultant Logistics

Ben jij als Exact Consultant enthousiast over innovatieve oplossingen en hoe deze een echte toegevoegde waarde kunnen creëren voor onze klanten? Ben je daarnaast ook gefascineerd door de geweldig snel groeiende logistieke sector? Dan ben jij geschikt als onze nieuwe Exact Consultant Logistics.

Als aanvulling op ons hechte team van Exact Consultants zijn wij, TCC in Maastricht & Tilburg, op zoek naar de topper die onze (bestaande) logistieke klanten op weg helpt. Hierbij combineer je jouw unieke mix van zakelijke en technische inzichten waarbij je onze klanten ondersteunt en traint bij het gebruik van onze software.

36u / 40u · Maastricht en/of Tilburg

Jouw dag bij TCC

Als Exact Consultant Logistics ben jij de kartrekker bij de digitale transformatie van onze logistieke klanten. Met deze klanten bouw je een vertrouwensband op en je begeleidt ze bij het gebruik, onderhoud en verbeteren van hun Exact omgeving. Elke oplossing heeft oneindig veel mogelijkheden en jij vindt het leuk deze samen met de klant te doorgronden. Het implementeren, onderhouden en verbeteren van Exact omgevingen is dus helemaal jouw smaak. In combinatie met jouw passie voor de logistiek ben jij de ideale sparringpartner voor elk van onze klanten in de sector.

Naast het nauwe contact met onze klanten, vorm je het aanspreekpunt voor onze accountmanagers. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor het succesvol implementeren van elke Exact oplossing. Dat is zeker niet alles. In deze rol maak je deel uit van een hecht en enthousiast team, dat helemaal op elkaar afgestemd is. Een team waarbij je veel van elkaar leert en voortdurend op zoek bent naar hoe het beter kan. 

Waarom het TCC team aanvullen?

Omdat wij specialist zijn in diverse branches, zoals logistieke dienstverlening en zorg, kunnen wij jou altijd een uitdagend pakket klanten bieden. Onze klanten staan open voor innovatieve oplossingen en dat betekent dat jij actief betrokken bent bij het leren beheersen van deze nieuwste technologieën. De ontwikkeling van onze klanten levert een belangrijke bijdrage aan jouw ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij jou een hecht en gedreven team van collega’s. Collega’s die voor elkaar klaar staan en elkaar écht helpen. Een team dat hard werkt, maar zeker ook successen viert.

Jouw gedrevenheid en inzet belonen we graag met:

 • Een welverdiend loon;
 • Een auto, telefoon en laptop van de zaak;
 • Een ruim opleidingsbudget waardoor jij onbegrensd kunt groeien;
 • Een feestelijke en leuke onboarding;
 • 27 verlofdagen;
 • Dagelijks verzorgde gratis lunch;
 • (Online) gaming events;
 • Leuke (gezins)uitjes;
 • Elke vrijdag borrel!

''Jouw relevante ervaring is belangrijker dan je certificeringen, maar de juiste certificering opent vaak ook deuren. Wij bieden jou een structurele fulltime functie met veel eigen verantwoordelijkheid bij een gezond, informeel en ambitieus bedrijf.''

Dit breng je mee

Bij ons mag je jezelf zijn en we ontdekken graag waarin jij je onderscheidt. Als Exact Consultant Logistics beschik je uiteraard wel over een gezonde portie zelfstandigheid. Je krijgt het niet koud of warm van communicatieve/sociale uitdagingen en pikt projecten proactief op.

Als Exact Consultant Logistics zet je niet enkel de klant voorop, maar ook jouw persoonlijke groei. Je steekt continu energie in jouw eigen persoonlijke ontwikkeling en blijft op de hoogte van vakinhoudelijke ontwikkelingen. Daarnaast heb je:

 • Enige ervaring in een rol die Business en IT evenwichtig combineert;
 • Ervaring met ERP Software en WMS/Logistiek;
 • Kennis van Exact Globe en/of Exact Synergy is een pré;
 • Kennis van ITIL;
 • Een rijbewijs B op zak.

Enthousiast?

Graag maken wij kennis met jou om jouw ambities te leren kennen en deze vacature als Exact Consultant Logistics passend te maken. Aarzel niet om te solliciteren!

Voor aanvullende vragen of informatie over TCC of deze vacature kun je vrijblijvend terecht bij Remco van Gurp via +31 (0)13 536 2060 of remco.vangurp@tcc.eu.