Cloud Engineer

Solliciteer nu

Cloud Engineer

Ben jij de Cloud Engineer die IT projecten van A tot Z met bezielende kracht weet uit te voeren? Maak jij onze klanten wegwijs in de complexe wereld van de IT? Dan ben jij geschikt als onze nieuwe Cloud Engineer!

Als aanvulling op ons hechte team van Cloud Engineers zijn wij, TCC, op zoek naar een engineer die de end-to-end cloud-architectuur van onze klanten verzorgt. Vanuit onze vestigingen in Maastricht en Tilburg helpen wij onze klanten met het toepassen van innovatieve oplossingen. Dit doen we op geheel eigen wijze waarbij klantbeleving en het creëren van een hecht team van collega’s voorop staat. Ben jij er klaar voor om als Cloud Engineer de verantwoordelijkheid voor het verzorgen van totale klantomgevingen te dragen?

36u / 40u · Maastricht en/of Tilburg

Jouw dag bij TCC

Als Cloud Engineer ben je betrokken bij het tot stand komen en de uitvoering van projecten. Tevens bewaak je de voortgang van deze verantwoordelijkheidsgebieden. Met jouw analytisch vermogen ontwerp en implementeer je projecten in een handomdraai. Tijdens jouw werkdag als Cloud Engineer werk je niet enkel aan de tevredenheid van onze klanten, maar ook aan de groei van TCC. Je maakt deel uit van een team van engineers waarin je elkaar ondersteunt bij het opstellen van projectoffertes en adviesrapporten. 

Waarom het TCC team aanvullen?

Omdat wij specialist zijn in diverse branches, zoals logistieke dienstverlening en zorg, kunnen wij jou altijd een uitdagend pakket klanten bieden. Onze klanten staan open voor innovatieve oplossingen en dat betekent dat jij actief betrokken bent bij het leren beheersen van deze nieuwste technologieën. De ontwikkeling van onze klanten levert een belangrijke bijdrage aan jouw ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij jou een hecht en gedreven team van collega’s. Collega’s die voor elkaar klaar staan en elkaar écht helpen. Een team dat hard werkt, maar zeker ook successen viert.

Jouw gedrevenheid en inzet belonen we graag met:

 • Een welverdiend loon;
 • Een auto, telefoon en laptop van de zaak;
 • Een ruim opleidingsbudget waardoor jij onbegrensd kunt groeien;
 • Een feestelijke en leuke onboarding;
 • 27 verlofdagen;
 • Dagelijks verzorgde gratis lunch;
 • (Online) gaming events;
 • Leuke (gezins)uitjes;
 • Elke vrijdag borrel!

''Jouw relevante ervaring is belangrijker dan je certificeringen, maar de juiste certificering opent vaak ook deuren. Wij bieden jou een structurele fulltime functie met veel eigen verantwoordelijkheid bij een gezond, informeel en ambitieus bedrijf.''

Dit breng je mee

Jouw kennis van en passie voor verschillende cloud oplossingen en je projectmatige denkwijze. Door dit te combineren met jouw pragmatische diagnoses en scherpe adviezen eindigt het voor jou en ons team in een succesverhaal.

Als Cloud Engineer zet je niet enkel de klant voorop, maar ook jouw persoonlijke groei. Je steekt continu energie in jouw eigen persoonlijke ontwikkeling en blijft op de hoogte van vakinhoudelijke ontwikkelingen. Daarnaast heb je:

 • Werkervaring in een rol die Business en IT evenwichtig combineert;
 • Recente Microsoft Certificering, bijv. MS-100/101, MS-900, AZ-900 of bereid deze op korte termijn te behalen;
 • Kennis van ITIL;
 • Passie om samen met ons te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak;
 • Een rijbewijs B op zak.

Enthousiast?

Graag maken wij kennis met jou om jouw ambities te leren kennen en deze vacature als Cloud Engineer passend te maken. Aarzel niet om te solliciteren!

Voor aanvullende vragen of informatie over TCC of deze vacature kun je vrijblijvend terecht bij Remco van Gurp via +31 (0)13 536 2060 of remco.vangurp@tcc.eu.